Towe Ireblad

Towe är uppvuxen i Åkersberga, men bor numera i Sollentuna tillsammans med uppsättningens trummis Pål.

Hon har utbildats på Kulturamas sånglinje, Nordiskt musikkonservatorium i Österskär och Stockholms musikgymnasium.

Sedan många år tillbaka sjunger hon i Kammarkören Non Silentium i Åkersberga. Hon är dessutom sångerska i storbandet Big Blue Band i Danderyd och leder allsång för personer med funktionsnedsättning på Stallet i Stockholm.

Många känner säkert igen henne från flera uppsättningar i Åkesberga. Towe har medverkat i Wiraspelen i 11 år där hon sedan två år tillbaka spelar rollen som Anna. Hon har också medverkat i flertalet uppsättning av Club96 i Åkersberga samt Teaterbåten på Berga teater, Frank Sinatra in Memory på Åkersberga golfklubb samt Orfeus och Eurydike på Historiska museet.
Dessutom har hon varit sångansvarig för Österåkers Lucia samt Revy Obscen.