Rock & Roll Christmas

Rock & Roll Christmas

Snart är det julafton! Låt oss få bjuda på lite försmak genom att låta julklassiker som Blue Christmas och Rudolf med den röda mulen få helt nya kostymer där sväng, energi, humor förenas med ösig Rock & Roll, Blues, Rockabilly och Rhythm & Blues. Man ska helt enkelt bli så glad att alla helgdepressioner lyser med sin frånvaro och att man i ren eufori går och köper en elgitarr till sig själv i julklapp.

En julkonsert som definitivt saknar all respekt för stämningsfullt julmys och istället rockar loss i julklassiker signerade Chuck Berry, Elvis, John Lennon m.fl.

Midnatt råder och Rudolf med den röda mulen möter Run Rudolph Run, Blue Christmas och Merry Christmas Baby i en dansant och energisk julkonsert som garanterat får alla att gå därifrån med ett leende på läpparna och spring i fötterna.

Första set ägnar vi åt julen helt och hållet och i andra set kommer vi tillbaks med en orgie i femtiotalets stora stjärnor som t ex Eddie Cochran, Carl Perkins, Johnny Burnette, Brenda Lee, Wanda Jackson med flera.

Tid: Lördagen 8 december kl 18.00-20.00. Plats: Berga Teater. I pausen serveras kaffe/kaka + cider!

Biljettpris: 200:- Medlemmar i Kulturföreningen och pensionärer 180:-

Biljetter: Turistbyrån i Åkersberga Centrum tel: 0767 650 660 – roslagen.se
Datum/Tid
08/12/2018
18:00 - 20:00

Plats
Berga Teater