Musikcafé: Där små citroner gula

där små citroner gula… italiensk och spansk musik för två gitarrer

I den italienska och spanska repertoaren, fylld av mästerverk, sprudlar vackra melodier,
virtuosa passager och dramatiska klanger. Vi levandegör den sydeuropeiska musiken i kompositioner av bl.a. Vivaldi, Carulli, Albéniz, Rodrigo och de Falla, och tar er med dit ”de växa uppå strand”…  Det blir stor musik i intim form, vackert och virtuost!

Liv och Per Skareng har sedan våren 2003 konserterat kontinuerligt som duo, i kyrkor och åt kammarmusikföreningar och företag.

Gefle Dagblad:
“Med hisnande precision mejslar Liv och Per
Skareng ut de snabba, i varandra invävda,
melodierna i ett samspel som är dynamiskt,
kompletterande och faktiskt helt vansinnigt
häftigt.”
Kaffe och kaka serveras.

Måndag 19 Februari kl 15.00-16.00 Plats: Bergasalen i Folkets Hus
Biljettpris: 90 kr för pensionärer och medlemmar i Kulturföreningen. Övriga: 120 kr

Bokningen av biljetterna är bindande och görs på tel: 08-540 60170 måndag-torsdag kl 9-16, fredag kl 9-13 ellerpå biofacklan.se där du också kan betala och ta ut biljetterna. Obs! Ej uthämtade biljetter debiteras i efterhand.

Datum/Tid
19/02/2024