Möt Marie Göranzon i filmen Blondie

Möt Marie Göranzon i filmen Blondie

De tre systrarna Elin, Katarina och Lova återvänder från sina helt olika liv till sitt barndomshem för att fira sin mamma Sigrid (Marie Göranzon) som
fyller 70 år.

Sigrid bor ensam i ett stort vackert hus med sina hundar och snart ska hon fylla 70. Det är en lite konstruerad, eller snarare chanserad borgerlig tillvaro hon lever i. Visst, huset är stort och fint. Hundarna har säkert stiliga stamtavlor. Men tennisbanan är trasig, övervuxen och saknar nät. Och något egentligt socialt umgänge verkar inte finnas. Så kommer hennes döttrar hem för att fira sin mor. Elin, fotomodell i Milano. Katarina, läkare med familj och hemlig älskare. Yngsta dottern Lova som bor i London. Någon pappa syns inte till och nämns heller aldrig. Den ende mannen i sällskapet, Katarinas make Janne, beter sig och behandlas som ett barn. Blondie är en film om glädjen och svårigheten över att leva i en familj. Med “Blondie” är Jesper Ganslandt tillbaka med en varm och humanistisk film.

Efter filmen serveras kaffe och kaka i foajén. Därefter går vi tillbaka till biografen där Marie Göranzon intervjuas på scenen. Publiken är som vanligt välkommen att ställa frågor.

Biljettpris: 90 kr för pensionärer och medlemmar i Kulturföreningen i Österåker. Övriga 110 kr.
Betalas i Folkets Hus biljettkassa. Biljettbokning: Folkets Hus 08-540 601 70 (9-16, fredag 9-13)
eller genom bokningsknappen nedan. OBS! Bokningen är bindande
Datum/Tid
04/12/2017
13:00 - 16:00

Plats
Biografen Facklan, Folkets Hus