Möt Janne Schaffer

Föreställningen – som jag kallar ”My Music
Story” – innehåller min musikaliska resa både
som kompositör, solist och studiomusiker. Innehåller egna sololåtar som Björn J:son
Lindhs Brusa högre lilla å och mina egna skrivna Norrland och Claire samt som studiomusiker med Ted Gärdestad som Jag vill ha en egen måne, Himlen är oskyldigt blå, Satellit och Abbas Eagle. Dessutom några Electric Banana Band låtar! Med mig under hela resan finns sångaren och pianisten Jonas Gideon. Mellan låtarna blir det flera stories.

Välkomna!
Janne

Tid: Söndag 10 Mars kl 16.00-18.30. Plats: Berga Teater
Biljettpris: 280 kr för pensionärer och medlemmar i Kulturföreningen. Övriga: 320 kr
Bokningen av biljetterna är bindande och görs på tel: 08-540 60170 måndag-torsdag kl 9-16, fredag kl 9-13 eller på biofacklan.se där du också kan betala och ta ut biljetterna. Obs! Ej uthämtade biljetter debiteras i efterhand.

Datum/Tid
10/03/2024