Konsert: Jazz & Standup

Jazz & Standup

2023 släppte Babben Larsson, tillsammans med musikerna i kvintetten Second Edition, jazzalbumet “Vägen hem” som består av tolkningar på redan komponerade melodier. Flera av texterna har Babben skrivit själv och de handlar om uppbrott, otrohet och nostalgiska minnen. Självupplevt är det nödvändigtvis inte, i de flesta fall har hon utgått från den engelska originaltexten.

– Jazz och standup gifter sig bra. Man utgår
från ett tema, men improviserar utifrån det
när man får feeling. De genrerna ligger nära
varandra tycker Babben.

På denna föreställning bjuds vi på lättlyssnad jazz från det senaste albumet samt några standards från ”American Songbook” och mellansnack av standup-karaktär!
Välkomna till en underhållande eftermiddag!

Föreställningen är 2 x 50 minuter
och under pausen serveras något
gott att äta och dricka!

Tid: Onsdag 21 April kl 16.00-18.00 Plats: Berga Teater
Biljettpris: 240 kr för pensionärer och medlemmar i Kulturföreningen. Övriga: 280 kr
Bokningen av biljetterna är bindande och görs på tel: 08-540 60170 måndag-torsdag kl 9-16, fredag kl 9-13

Eller på biofacklan.se där du också kan betala och ta ut biljetterna.

Obs! Ej uthämtade biljetter debiteras efterhand.

Datum/Tid
21/04/2024