Elviskonsert

Elviskonsert

Åren går, det mesta förändras, men en sak består: Det stora intresset för artisten Elvis Presley och hans musikaliska gärning.

År 2020 skulle världens största artist ha fyllt 85 år och det måste givetvis firas! Och trots att en pandemi kom emellan så vill vi göra det med en av Uppsalas största Elviskännare, Kent Wennman. Kent är kanske mest känd som mannen bakom publiksuccén ”Elvis i Parksnäcka”, men han har också varit anlitad för radioserier om Elevis på Sveriges radio och är ofta intervjuad om Elvis musik i olika tidningar. Hyllningen är således försenad med ett år men desto mer efterlängtad.

Kents egna ord: ”Egentligen borde det vara ett konstnärligt självmord att försöka tolka världens största sångröst, ikon och legend. Det borde vara dömt att misslyckas! Framgångarna med Elvis i Parksnäckan har visat att det är fler än jag som gärna ser Elvis hyllas utan trikåer, löspolisonger och annan patetik som ofta är galler när det kommer till Elvis.”

Räkna med en kväll full av ofattbart sväng, smattrande ståbas, smäktande steeltoner och passionerad sång, kryddat med en rejäl dos humor.

Bandet:
Kennt Wennman – sång, gittar
Ulf ”The Mighty Shadow” Homberg – Gitarr
Stefan ”Slappin´Steve” Persson – Bas
Per-Åke ”Påken” Persson – Trummor
Nicke ”Speedy Nick” Widén –  Pedal Steel Guitar

Tid: Torsdagen 16 December kl 18 – 19.15 • Plats Berga teater
På grund av Corona är besöksantalet begränsat
Biljettpris: 180 kr för pensionärer och medlemmar i Kultföreningen. Övriga 200 kr
Bokning av biljetter är bindande och görs på biofacklan.se eller tel: 08-540 60170. Måndag-Torsdag kl 9 – 16, Fredag kl 9 – 13
Datum/Tid
16/12/2021
18:00 - 19:15

Plats
Berga Teater